Comentarios

Sin comentarios
Sé el primero en publicar un comentario
Volver a la lista

Seventeen

117 Carrer de Balmes Barcelona




 

MENÚ

DEL 16 AL 22 DE JULIOL

 

Amanida de salmó marinat amb daus de préssec, tomàquet rosa i vainilla de cítrics
Salmó de salmó marinat amb dits de pèsol de vinya, tomàquet rosa i vainilla de cítrics.
Salmó marinat amb daus de préssec, vinagreta de tomàquet rosa i tomàquet


Salmorejo amb crudités de tomàquet i ginebre, crema agra kéfir i anxoves
Salmorejo amb crudites de tomàquet i pepino, crema agria kéfir i anchoas
"Salmorejo" amb crudites de tomàquet i cogombre, crema agra i anxoves


Rigattoni de mire púa de verdures de temporada amb bolets a la carbonara i xips de remolatxa
Rigattoni de mire púa de verduritas de temporada amb setes a la carbonara i xips de remolatxa.
Vegetal estacional Mire pua Rigattoni amb bolets de carbonara i patates fregides

------------------

Garrí de Segòvia confitat a baixa temperatura Rostit, amb figues negres en dues textures, confitura i salsa de PX.
Cochinillo de Segovia confitat a baixa temperatura i rustida, amb figues negres en 2 textures, mermelada i salsa PX.
Porcellana a la graella Segovia de porc amb dues textures de figues negres, confitures i salsa PX

Peix de llotja a la planxa amb verdures fresques de temporada saltejades
Pescado de lonja a la planxa amb verdures fresques de temporada salteadas
Captura a la graella del dia amb verdures fresques de temporada saltejades

Mar i muntanya de cuixes de conill amb llagostins, anelles de cebà de Figueres cruixents i espàrrecs
Mar i muntanya de musclos de conill amb llagostins, aros de ceba de Figueres cruixents i espàrrecs trigueros.
 Conill "Mar i muntanya" amb gambes, cruixents anells de ceba de Figueres i espàrrecs

------------------

Pannacotta de maduixa amb sopeta freda de coco i espuma de pinya
Pannacotta de freses amb sopita fred de coco i espuma de pinya
Pannacotta de maduixa amb sopa de coco fred i escuma de pinya

Pastisset de delícia de xocolata en tres textures amb menta fresca
Pastís de xocolata deliciós en tres textures amb menta fresca
Tres textures Delici de xocolata Pastís amb menta fresca

Fruita de temporada
Fruita de temporada
Fruita estacional

------------------
Beguda i cafè inclosos, amb vins i caves Mastinell DO Penedès
Cervesa i refrescos no inclosos
Aquest menú només està disponible per a grups de menys de 10 persones
Menú de dinar de dilluns a divendres 22 €, nits, cap de setmana i festius 27 €
Obert de 12:30 a 16:00 i de 20:00 a 22:30


MENÚ


DEL 16 AL 22 DE JULIOL
 

Amanida de salmó marinat amb daus de préssec, tomàquet rosa i vainilla de cítrics
Salmó de salmó marinat amb dits de pèsol de vinya, tomàquet rosa i vainilla de cítrics.
Salmó marinat amb daus de préssec, vinagreta de tomàquet rosa i tomàquet


Salmorejo amb crudités de tomàquet i ginebre, crema agra kéfir i anxoves
Salmorejo amb crudites de tomàquet i pepino, crema agria kéfir i anchoas
"Salmorejo" amb crudites de tomàquet i cogombre, crema agra i anxoves


Rigattoni de mire púa de verdures de temporada amb bolets a la carbonara i xips de remolatxa
Rigattoni de mire púa de verduritas de temporada amb setes a la carbonara i xips de remolatxa.
Vegetal estacional Mire pua Rigattoni amb bolets de carbonara i patates fregides

------------------

Garrí de Segòvia confitat a baixa temperatura Rostit, amb figues negres en dues textures, confitura i salsa de PX.
Cochinillo de Segovia confitat a baixa temperatura i rustida, amb figues negres en 2 textures, mermelada i salsa PX.
Porcellana a la graella Segovia de porc amb dues textures de figues negres, confitures i salsa PX

Peix de llotja a la planxa amb verdures fresques de temporada saltejades
Pescado de lonja a la planxa amb verdures fresques de temporada salteadas
Captura a la graella del dia amb verdures fresques de temporada saltejades

Mar i muntanya de cuixes de conill amb llagostins, anelles de cebà de Figueres cruixents i espàrrecs
Mar i muntanya de musclos de conill amb llagostins, aros de ceba de Figueres cruixents i espàrrecs trigueros.
 Conill "Mar i muntanya" amb gambes, cruixents anells de ceba de Figueres i espàrrecs

------------------

Pannacotta de maduixa amb sopeta freda de coco i espuma de pinya
Pannacotta de freses amb sopita fred de coco i espuma de pinya
Pannacotta de maduixa amb sopa de coco fred i escuma de pinya

Pastisset de delícia de xocolata en tres textures amb menta fresca
Pastís de xocolata deliciós en tres textures amb menta fresca
Tres textures Delici de xocolata Pastís amb menta fresca

Fruita de temporada
Fruita de temporada
Fruita estacional

------------------
Beguda i cafè inclosos, amb vins i caves Mastinell DO Penedès
Cervesa i refrescos no inclosos
Aquest menú només està disponible per a grups de menys de 10 persones
Menú de dinar de dilluns a divendres 22 €, nits, cap de setmana i festius 27 €
Obert de 12:30 a 16:00 i de 20:00 a 22:30

 


MENU

FROM 16TH TO 22TH JULY

 

Amanida de salmó marinat amb daus de préssec, tomaquet rosa i vinagreta de cítrics
Ensalada de salmón marinado con dados de melocotón de viña, tomate rosa y vinagreta de cítricos.
Marinated salmon with peach dices, pink tomato & tomato vinaigrette 
 

Salmorejo amb crudités de tomaquet i cogombre, crema agra kéfir i anxoves
Salmorejo con crudites de tomate y pepino, crema agria kéfir y anchoas
“Salmorejo”  with tomato and cucumber crudites, sour cream and anchovies
 

Rigattoni de mire púa de verdures de temporada amb bolets a la carbonara i xips de remolatxa
Rigattoni de mire púa de verduritas de temporada con setas a la carbonara y chips de remolacha.
Seasonal Vegetable Mire pua Rigattoni with carbonara mushrooms and beetrot crisps

------------------

Garrí de Segòvia confitat a baixa temperatura I rostit, amb figues negres en dos textures, confitura i salsa de PX.
Cochinillo de Segovia confitado a baja temperatura y rustido, con higos negros en 2 texturas, mermelada y salsa PX.
Grilled Low temperature Segovia suckling pig with two textures black figs, confiture and PX sauce 

Peix de llotja a la planxa amb verdures fresques de temporada saltejades
Pescado de lonja a la plancha con verduras frescas de temporada salteadas
Grilled catch of the day with sautéed seasonal fresh vegetables

Mar i muntanya de cuixes de conill amb llagostins, anelles de cebà de Figueres cruixents i espàrrecs 
Mar y montaña de muslos de conejo con langostinos, aros de cebolla de Figueras crujientes y espárragos trigueros. 
 Rabbit “Mar y montaña” with prawns, crunchy Figueres onion rings and asparagus  

------------------

Pannacotta de maduixa amb sopeta freda de coco i escuma de pinya
Pannacotta de fresas con sopita fría de coco y espuma de piña
Strawberry Pannacotta with cold coconut soup and pineapple foam

Pastisset de delícia de xocolata en tres textures amb menta  fresca 
Pastelito de delicia de chocolate en tres texturas con menta fresca
Three textures Chocolate delice Cake with fresh mint

Fruita de temporada
Fruta de temporada
Seasonal fruit

------------------
Drink and coffee included, with wines & cavas Mastinell DO Penedès
Beer and soft drinks not included
This menu is only available for groups of less 10 people
Lunch menu from Monday to Friday 22€, nights, weekend & bank holidays 27€
Opened from 12:30 to 16:00h & from 20:00 to 22:30h