Volver a la lista

Les Finestres de Llúrcia

60 Carrer de Roger de Llúria Barcelona




MENÚ SETMANAL LES FINESTRES DE LLÚRIA

 

A ESCOLLIR

Amanida d'enciams tendres, ventresca de tonyina i vinagreta de mostassa Dijon

Empedrat de mongetes de St. Pau, pop fumat i bull negre (Supl. 2 €)

Graellada de verdures amb salsa romesco

Crema de marisc i peix de roca, gambes i torradetes

Caneló de verdures amb beixamel de ceps

A ESCOLLIR

Peix del dia... (Supl. s / m)

Bacallà amb samfaina tradicional

Entrecot de vedella amb saltat d'hortalisses

Medallons de filet de bou amb salsa de farigola (Supl. 3€)

Botifarra esparracada amb llagostins i piquillos

A ESCOLLIR

Crema catalana

Mosaic de fruites naturals

Duo de gelats de mango i de xocolata

Brownie amb gelat de vainilla

 

 

Al menú setmanal els plats varien cada setmana

El menú no inclou les begudes

19,50€


MENÚ SEMANAL LES FINESTRES DE LLÚRIA

A ESCOGER

Escalivada con sardina ahumada y mahonesa de su aceite

Canelones de rustido gratinados con queso ecológico (Supl. 2€)

Ensalada de tomates, gambas y vinagreta de tomillo fresco

Patatas d'Olot con romesco tradicional

Crema de alcachofas, brunoisse de verduritas y jamón ibérico

A ESCOGER

Pescado del día… (Supl. s / m)

Entrecot ecológico de Cal Tomás (250gr) con patatas al caliu y piquillos (Supl. 4€)

Lomo de bacalao “a la llauna” con alubias de St. Pau i ajo negro

Fricando de ternera ecológica con setas

Confit de pato con salsa ratafía

A ESCOGER

Crema catalana

Mosaico de frutas de temporada con sorbete de mango

Dúo de helados de vainilla y café blanco

Mousse de queso fresco con fresones

 

El menú no incluye las bebidas

 

 

19,50€


WEEKLY MENU LES FINESTRES DE LLÚRIA RESTAURANT

STARTERS

Tender lettuce salad, tuna belly and Dijon mustard vinaigrette

Bean Empedrat with smoked octopus and black sausage (Suppl. 2€)

Grilled vegetables with romesco sauce

Seafood and rock fish soup with shrimps and toasts

Vegetable cannelloni with mushrooms béchamel

MAIN COURSES

Fish of the day…. (Suppl. S/M)

Cod loin with traditional samfaina

Veal entrecôte with vegetable sautéed

Beef tenderloin medallions with thyme sauce (Supl 3€)

Sausage scattered with prawns and piquillo peppers

DESSERT

Catalan cream

Natural fruit salad

Mango and chocolate Ice cream

Brownie with vanilla ice cream

 

The dishes changes each week.

The menu does not include drinks

19,50€